Share a Dinner verzorgt de catering voor allerhande aangelegenheden en festiviteiten, maar ook voor de volledige aankleding en decoratie van uw evenement, kan u bij ons terecht.

BEDRIJFSEVENTS
Een seminarie, congres, vergadering of snelle hap onder collega’s? Wij werken een volledig concept uit op basis van uw budget en verwachtingen. Zowel voor de levering van receptiebroodjes, gezonde buffetten of volledige diners aan tafel kan u bij ons aankloppen.

FAMILIEFEESTEN
Het team van Share a Dinner komt ter plaatse om u een onvergetelijke dag te bezorgen. Communies, huwelijken, lentefeesten, dopen, pensioneringsfeesten of verjaardagen,… Share a Dinner biedt een volledige service aan voor uw feest, zodat u samen met familie en vrienden zorgeloos kan genieten.

B2B
Share a Dinner werkt graag samen met collega-ondernemers. Beschikt u over een unieke locatie, maar komt het verhuren van uw pand niet van de grond? Of bent u met uw bedrijf op zoek naar een cateraar om samen te werken? Ook dan kan u bij Share a Dinner terecht.

CONGRESSEN
Ons bedrijf heeft een jarenlange ervaring in het verzorgen van de catering op universiteits- en medische of farmaceutische congressen. De afgelopen jaren leidde Share a Dinner zowel congressen van 100 als van 3500 personen in goede banen.

TOTAALCONCEPTEN
Share a Dinner kan beroep doen op een uitgebreid netwerk van collega-ondernemers in verschillende branches om volledig te kunnen voldoen aan de wensen van haar klanten. Wij hebben zelf een groot aanbod in decoratieve materialen, borden en bestekken, maar werken samen met verschillende partners om zowel qua decoratie als materialen volledig aan de wensen van de klant te kunnen voldoen.