Catering tijdens Corona

Het nieuwe coronavirus heeft de wereld in haar greep. In deze afbouwfase zijn feestjes tot 50 personen (vanaf 1 augustus tot 100 personen) toegestaan, mits ze verzorgd worden door een professionele cateraar. Dit zowel in uw tuin, in uw bedrijf als op een feestlocatie.

Daarom past Share a Dinner zich aan. Met creatieve en vernieuwende concepten maken wij het mogelijk om coronaproof culinair te genieten. Zowel voor uw familiefeest, bedrijfsevenement als seminarie werken wij graag een aangepaste formule op maat uit, waarbij we rekening houden met alle richtlijnen en gezondheidsvoorschriften.

Om aan alle regelgeving te voldoen, bieden wij nu gerechten aan in afgesloten, doorzichtige bubbels. Deze kunnen als een buffet opgesteld worden, maar zijn coronaproof omdat elke gast z’n eigen plastic bubbel heeft. Daarnaast maakten wij ook een take-out wall (zie “Take-out wall” bovenaan de pagina), waarin individuele eetboxen geplaatst kunnen worden. Deze wall stellen wij graag op in uw bedrijf of op uw evenementenlocatie.